Friday, 6 May 2011

Lagi 2 hari je da nak start final exam.hm da ready ke?ready la sangat kan.pegang buku tp mate ke lain.hahahah.nina,nina,nina,ya,ya,ya..malasnye nak study.KAMON la nina kate nak pointer higher.blaja malas,macam2 nak.mane nak dapat??hm kalo la mase exam bole bawak nota kan bes.heee.eeeuuuu,kalo da bawak buku,bkn exam namenye.hahaahah.ye tak ye jugakkan.tangan kanan dok pegang buku,tangan kiri dok pegang pensil nak wat "AMAZING WORD SEARCH",empunya mas.haiya,mas la ni kenalkan buku ni kat kitorg sume.da buku x pandang,bc buku dalam 4 minit pon tak sampai,tp wat buku tu sampai 40 minit pon tak kesa kan.ayoyoyo.hm sebenanye bukan bnde ni yang aq nak mepek,act,nak mintak maap kat sesape yang mengenali diri aq ni,mane th la banyak bnde aq wat tak kene kat mate korang kan.kalo bole tak nak ade rase bersalah dalam diri.so doakanlah ye,,,



mama,

akak sayang mama sangat-sangat,rindu kat mama,akak mintak maap kalo akak ade wat sala kat mama,wat mama terase hati,im sorry what i have done to u my super mummy.hm akak tak pena berniat nak wat macam tu pon kat mama.mama jaga akak dengan baik.mama bagi akak kasih sayang yang secukopnye.mama doakan akak eh akak nak pekse ni.

ayah,

ayah akak pon sayangkan ayah sangat2,kadang2 akak tak pandai nak tunjuk sayang akak kat ayah,akak malu,hee.ape yang akak nak,sume ayah bagi.mama pena cakap kalo akak nak mate gajah kat hutan tu pon ayah sanggop carikan.ayah baik sangatttt.akak bangga dapat ayah seperti ayah.akak malu sangat bila mintak duit kat ayah,bila ayah da bankin kan akak duit,akak rasa macam sedih.akak tak nak susahkan ayah.tapi takpe,1 hari nanti akak akan buat ayah bangga dengan apa yang akak capai 1 hari nanti.maafkan akak ye ayah.

pamy,

hm tak da banyak bnde kot aq nak cakap kat qo.hm aq ok je dengan qo,qo layan aq dengan baik bila aq balik rumah.qo banyak cite pasal masalah qo kat aq,aq pon macam tu,kte banyak sharing masalah sesame kan.hee.aq suke.heee.untung dapat adik macam qo.hee.tak masal kan.sayang qo adik.

juan,

juan akak rindu dekat juan,dengar celoteh juan cerita pasal juan kat sekolah,cerita pasal kawan2 juan,seronok akak dengar.juan manja,bila akak balik rumah,mesti tiap malam juan nak tidur dengar akak.kita kaler buku juan same2,akak tolong ajarkan juan bila juan ada kerja sekolah.akak sayang kat juan sangat2 tau.belajar rajin2 ye budak.

aqif,

cet,i miss u so much.tak masal kan,padahal tiap hari jumpa.tu pon nak rindu lagi.nakal tak?hee.hm mok nak kte berjaya same2 tau cet.hm kan kte da jnji.kan kan.cet ngt lg x?mok mintak maap kalo ade wat sala kat cet yang selame ni cet tak pena nak cakap kat mok,maybe sebab cet nak jage ati mok kan.mok apy sangat dapat kenal cet,thx jg mok dengan bek selame ni.sayang awak sangat2 tau.g belaja jangan dok nak men DOTA je.ngt sikit kta ni da sem2.lg nak men2.ngat tau yang kta jugak nak lawan pointer sape lg higher.hahahahahah.remember that!!!!!!

mas,yana,jumi,yaya,ika,kak iba,,


sahabat-sahabat sekalian.hm xlame lagi je kte da nak start final ni.walaupon kte lain2 course.tu tak jadi masalah kalo kte nak belaja sesame kan.aq nak kta berjaya 1 hari nanti sesame jugak.aq mintak maap kalo selame kta berkawan ni,aq ade wat perkare yang x elok di mate korang."NO BODY PERFECT" kalo aq ade sala mmaafkan lah ye.tego2 lah aq ye.mgkn aq x perasan ape sala aq tu.doakan aq k.apepon,go go cayok!!!loveu all seven girls.

DIT 2/1

kawan-kawanku perjuangan kita da nak bermula tak lame je lagi.hm aq doakan korang dapat wat yang terbek sem 2 ni.sape yang kat kelas tu salu kene kacau dengan aq ke,kene ngalan dengan aq ke,aq terngumpat,terkutuk ke aq mintak maaf la yek.

sesape yang aq ade wat sala tu,aq mintak maap ye.doakan aq k.biar aq tenang nak jawap paper nanti. :)


MISION COMPLETE

MORNING u allss.hm lemahnye nak bgn pg ni.huaaarrrgggg!!!menguap lg qo ye nina.hm tgk la oi jam tu da pukol bp makcik oi.1.50 tghari??mak oi.biar bona??betul ke ni?dasatt.xdapat aq nak jmpe pagi hari ni,matahari da terpacak kat kepale,owg laki yg g semayang pon da balek cik nina oi.qo baru nak bgn.ayoyoy0.ni kalo la mak idah th qo bgn lmbt ni ade kene simbah sebaldi air free je kat muke qo.hahaha.ape nak jd anak dare oi.ni la padahnye tdo lmbt malam td kan.mane taknye malam td pukol 4pagi br aq tdo.mmgla dekat pukol 2 ptg br aq bgn.ni sume gare2 Mr.n82 x kejotkan aq mcm ari2 biase.kalo x tiap ari aq dikejotkan dengan lagu 'baby plase dont go'qo tu.hahahah.disebabkan melayan kerenah kawan-kawan aq ni la jumi,yaya,yana ngan mas.maka terjadilah misi charlies angels kami ni.aik!!charlies angels bukan 3owang je ke?ni da 5owang?ape jadahnya??podaaaaahhh.charlies angels la sangat kan.nak tahu tak misi ape yang aq ngn kawan-kawan aq wat malam tadi,,jeng,jeng,jeng,iaitu permulangan "SPENDER" kepada tuannya.pada korang mesti agak menjijikkan kan.hahaha.tp tu adalah kerja murni ktorang yang  sanggop nak pulangkan spend tu kat tuannya.tp agak menjijikkan la aq ngn kawan kawan aq nak pegang bnde alah tu.eeeuuuuu.xnak mak nak pegang.hahahahah.nasib bek la si yaya ni nak pegang spend tu,dengan menggunakan penyepit.heheh.kalo x alamat sampai besok la tuannye tak jumpa spend dye tu.haahahah.tu la spend letak lagi sepah2 kan kat koridor kitorang,nah!!hamek qo,aq pulangkan dengan cara bek,dengan meletakkan kat tombol pntu korang.nanti da bukak pntu janganlah wat2 x th atau xnak amek th ye.mesti korang nak th kan sape empunye spend yang kitorang pulangkan malam tadi??hm musuh aq yang aq sayang sangat222,hahhaha Miss L.congrate yaya!!akhirnya misi kte berjaya kerana engkau.disebabkan dengan itu aq rasa kita patut diberi sijil sebagai tanda penghargaan.hahahaha.da nak aher sem2 la baru korg nak wat keje gle kan.hahaha.papepon aq enjoy sangat malam td.hahahah.syok gle melayan kerenah korang.hee.love u allss.